BMB Nieuws

Politiek en maatschappelijk nieuws uit Boortmeerbeek en omstreken

Maatschappelijk

Eindejaarsactie om lokaal kopen te promoten

Kledingwinkel Mimate uit Boortmeerbeek wil met haar eindejaarsactie andere zelfstandigen in de kijker zetten. Bij elke aankoopschijf van 25 euro krijgen de klanten een kerstbal met een prijs. Vaak gaat het om een bon die ze bij andere handelaars kunnen uitgeven .

Vanaf dinsdag 15 december kunnen de klanten van Mimate bij elke aankoopschijf van 25 euro een kerstbal winnen. In elke kerstbal zit een prijs van een andere zelfstandige uit Boortmeerbeek. De meeste prijzen zijn waardebonnen die ze kunnen uitgeven bij bijvoorbeeld traiteurs of kappers. De hoofdprijs is een bon van Vinca Bloemen ter waarde van 100 euro. De actie loopt tot 31 december 2020. Momenteel doen er dertig zelfstandigen mee.

“We vonden dat Boortmeerbeek niet achter mocht blijven. Onze gemeente moet ook in de kijker staan”

Katleen Verbruggen (Mimate)

Uitbaters Katleen Verbruggen en Johan Deconinck willen met hun actie de Boortmeerbeekse handelaars een hart onder de riem steken: “Via dit systeem leren onze klanten de andere zelfstandigen kennen en leren ze zo veel mogelijk lokaal te kopen.”

De kledingwinkel heeft zich voor haar actie gebaseerd op de kerstactie van de Haachtse middenstand: “We vonden dat Boortmeerbeek niet achter mocht blijven. Onze gemeente moet ook in de kijker staan. We willen echt een boost in Boortmeerbeek brengen. Iedereen zou moeten samenwerken en de gemeente proberen op te krikken”, zegt Katleen.


Op de hoogte blijven?

Volg deze blog als je op de hoogte wilt blijven van al het politieke en maatschappelijke nieuws uit Boortmeerbeek en omstreken!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.