BMB Nieuws

Politiek en maatschappelijk nieuws uit Boortmeerbeek en omstreken

Maatschappelijk

300 fans op uitverkocht concert Stan Van Samang

© Jens Maes – Van Samang sloot het concert af met ‘Een ster’.

“Super georganiseerd”, “Gezellig“, “Coronaproof”, alleen maar positieve reacties op het uitverkochte concert van Stan Van Samang op vrijdagavond 18 september. Driehonderd fans waren aanwezig om de ‘Een ster’-zanger in actie te zien op de parking van Ampli. De organisatie blikt tevreden terug: “Misschien voor herhaling vatbaar in de lente of zomer.”

Het PA- en lichtbedrijf Ampli en de organisatie van de Zomerse Dinsdagen sloegen de handen in elkaar om twee concertavonden te organiseren op de parking van het bedrijf. Hiermee wilden ze perspectief geven aan de crew, de muzikanten en het publiek. Op de affiche stonden grote namen zoals Stan Van Samang en Hugo Matthysen.

Zaterdagavond 19 september treedt Matthysen nog op, maar het initiatief was na de eerste avond met Stan Van Samang duidelijk een succes: “De mensen hebben er van genoten. Alles verliep veilig. De toeschouwers hielden zich aan alle regels. Misschien is het voor herhaling vatbaar in de lente of zomer als het coronavirus nog altijd aanwezig is”, aldus organisator Mark Godts. De organisatie zegt dat ze er in geslaagd zijn om het publiek en de crew perspectief te geven.

Voor herhaling vatbaar

De fans waren tevreden over de avond: “De sfeer zat er echt in. Ik voelde me volledig veilig door het eenrichtingsverkeer. De regels waren duidelijk. Sowieso voor herhaling vatbaar!” Collega-ondernemer Bart De Kimpe was ook aanwezig: “Super georganiseerd. Fijn dat alles coronaproof kon worden geregeld. Leuk om de collega’s aan het werk te zien.”

Burgemeester Karin Derua (Open VLD) was ook enthousiast: “Het was een mooi evenement. Het eerste dat hier in coronatijden werd georganiseerd. Alles is perfect volgens de normen verlopen. Dat kunnen we als bestuur alleen maar toejuichen.”


Op de hoogte blijven?

Volg deze blog als je op de hoogte wilt blijven van al het politieke en maatschappelijke nieuws uit Boortmeerbeek en omstreken!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.